Saint Anthony High School

Bell Schedules

 
 
Bell Schedule
  Start Time End Time Length
Period 1 8:20 AM 9:06 AM 46 min
Morning Assembly 9:09 AM 9:23 AM 14 min
Period 2 9:26 AM 10:12 AM 46 min
Period 3 10:15 AM 11:01 AM 46 min
Period 4A 11:04 AM 11:27 AM 23 min
Period 4B 11:30 AM 11:53 AM 23 min
Period 4C 11:56 AM 12:19 PM 23 min
Period 5 12:22 PM 1:08 PM 46 min
Period 6 1:11 PM 1:57 PM 46 min
Period 7 2:00 PM 2:46 PM 46 min
 
B Day Schedule
  Start Time End Time Length
Period 1 8:20 AM 8:50 AM 30 min
Period 2 8:53 AM 9:23 AM 30 min
Period 3 9:26 AM 9:56 AM 30 min
Period 4 9:59 AM 10:29 AM 30 min
Period 5 10:32 AM 11:02 AM 30 min
Period 6 11:05 AM 11:35 AM 30 min
Period 7 11:38 AM 12:08 PM 30 min

On B Days: No Assembly. No Lunch.  Each class is 30 minutes.